Det åpnes for påmelding av nye medlemmer lørdag 20. august, da er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det er ledige plasser på de fleste partiene, men det gjelder å være raskt ute for å sikre seg plass. 
 
Vi kommer tilbake med informasjon om treningstider og dato for oppstart så fort dette er klart. Treningene vil uansett ha oppstart rundt månedskiftet.
 
Samtidig skal vi snart presentere ny hjemmeside og medlemssystem. Hvis man har fått en varsling fra Spond om at man er lagt til i en gruppe så er det fordi vi overfører medlemmer til nytt system. Enkelte medlemmer kan oppleve å ha blitt lagt til i feil gruppe, så er det bare å gi beskjed til oss. Spørsmål om oppstart og påmelding kan sendes til oss her på Facebook og på mail til oss på turn@salhusturn.no
 
Vi setter også pris på om de som allerede har bestemt seg for å ikke fortsette med turn om å gi beskjed så snart det lar seg gjøre, for å kunne åpne plass for andre.
 
Vi ser frem til et flott semester med masse morsom aktivitet - forhåpentligvis uten mer korona og restriksjoner, så hører dere fra oss når vi har mer informasjon.